Notice: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' in /home/jeroejp11/domains/rannies.nl/public_html/wp-content/themes/maple/functions.php on line 73
Scooter huren • Rannie's
Lifestyle

Scooter huren

Rianne402 views

Aanrader! Had nooit gedacht dat ik dit zo vet zou vinden, namelijk scooter rijden door het Limburgse heuvellandschap. Via een Wowdeal actie kwamen wij op dit idee, lees snel verder voor meer tips en tricks voor het huren van een scooter.

Als eerste is het handig om Wowdeal of andere veiling sites goed in de gaten te houden als je een scooter wil gaan huren! Je bespaart je hiermee zeker iets van € 10,-. En er zijn regelmatig acties van verschillende bedrijven waar je een scooter kunt huren. Wij hebben een Wowdeal gekocht van €30,- bij Imbali. Imbali ligt in het schattige zuidelijk dorpje Mechelen.

Onze deal hield in dat we de scooter vanaf 10;00 uur tot 18;00 uur konden huren, verzekeringen en één gratis drankje waren inbegrepen. Brandstof moesten we wel zelf voor zorgen maar we hebben maar 1 keer hoeven tanken en dat kosten ons iets van €5,-. En ja we hebben de hele dag volop rond gereden dus de extra bijkomende kosten zijn echt minimaal.
Nadat je uitleg hebt gekregen over hoe een scooter werkt, krijg je een route mee. Je mag natuurlijk ook zelf een route meenemen of zelf kijken waar je heen rijdt, maar wij hebben de route wel gevolgd en het is zeker de moeite waard. Je komt namelijk langs Valkenburg, Margraten en natuurlijk het mooie landschap.

ijsjes

In Valkenburg hebben ze heerlijke ijsjes, en dit was 1 bolletje… Valkenburg is zeker een plek waar je moet stoppen met de scooter. Je kunt hier heerlijk lunchen en de kabelbaan mag ook niet vergeten worden. Je kunt met de kabelbaan de berg op waar je vanaf de berg naar onder kunt rodelen, erg leuk en het kost ook niet veel.

heuvellandschapHet mooie Limburgse landschap… Wanneer je door Margraten rijdt is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen op de Amerikaanse begraafplaats. Op deze enige Amerikaanse begraafplaats in Nederland zijn ruim 8.000 militairen begraven. Het merendeel is gesneuveld tijdens de bevrijding van het zuid-oosten van Nederland in W.O. II en de opmars door Duitsland.

En niet te vergeten, het gezelschap wat de dag nog leuker maakt!

Liefs Rianne

 

retro
Rianne Heijnen

Leave a Response

%d bloggers liken dit: