Notice: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' in /home/jeroejp11/domains/rannies.nl/public_html/wp-content/themes/maple/functions.php on line 73
Nieuwe studie • Rannie's
Lifestyle

Nieuwe studie

Rianne1 comment484 views

Bizar, hoe snel de vakantie voorbij is gevlogen. Terwijl de trainingen voor handbal weer zijn begonnen, geniet ik nog vol van de vrije dagen die ik nu heb. Volgende week begint alweer de intro van mijn nieuwe studie Sociale Studies. En wow wat heb ik hier een zin in, een nieuwe school, nieuwe mensen en vooral een nieuwe uitdaging!

In het kort Sociale Studies.
Ieder mensenleven kent zijn ups en downs. Maar soms zijn er zaken die het leven op z’n kop zetten en gevolgen hebben voor het individu, de familie en de buurt. Denk aan huiselijk en seksueel geweld, verslaving, schulden, discriminatie en werkeloosheid. Hoe bied je goede ondersteuning en leer je mensen zoveel mogelijk zelf de regie over hun leven te voeren? Wat doe je om te zorgen dat mensen er ‘samen de schouders onder zetten’? Als Social Worker bij jij de gene die mensen in beweging zet!

Vakken zoals psychologie, sociologie, filosofie, pedagogiek, organisatiekunde en onderzoek zullen aan bod komen. Gaaf toch? Ben erg benieuwd naar de manier van lesgeven en of de studie me bevalt.
07bcdcc12df687f02e58c2def519f9a9
Vorig jaar heb ik mijn diploma Ondernemer Detailhandel behaald, wat trouwens een heel andere richting is dan wat ik nu ga doen. Door meeloopdagen en open-dagen ben ik erachter gekomen waar mijn interesses liggen. Wat wel grappig is is dat mijn moeder vroeg ook is afgestudeerd als Social Worker, de appel valt in ieder geval niet ver van de boom!

Wat is jullie uitdaging voor komend schooljaar?

 

much love RIanne

retro
Rianne Heijnen

1 Comment

Leave a Response

%d bloggers liken dit: