Notice: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' in /home/jeroejp11/domains/rannies.nl/public_html/wp-content/themes/maple/functions.php on line 73
Mandje vol - Etos wash cream peeling • Rannie's
Lifestyle

Mandje vol – Etos wash cream peeling

Rianne10 comments1249 views

Mijn favoriete mandje! Als ik producten uit dit mandje gebruik, dan betekent dit mini tijd voor mezelf. In dit mandje zitten verzorgende huidproducten die ik dagelijks gebruik, ik ben zelf super tevreden over de producten en daarom zal ik wekelijks een artikel schrijven over één van de producten die in het mandje zitten. Benieuwd over wat voor product ik het vandaag heb? Lees dan snel verder.

Dit keer een maskertje van Etos, namelijk de wash cream peeling mask 3 in 1. Dit is een gezichtsmasker die ik om de 2 dagen gebruik, het masker reinigt de huid diep en matteert. Het maskertje is voor de jonge huid en reinigt de huid met een 3-voudige werking. Het product verwijdert talg en onzuiverheden, zuivert de poriën en matteert de huid. Ik laat het maskertje meestal een paar minuten intrekken en spoel het daarna af met lauw water. Het zorgt voor een zachte huid na het gebruik. 

Voordat ik dit masker gebruikte had ik nog af en toe last van onzuiverheden. Dit is door het gebruik van dit masker zichtbaar afgenomen, ik gebruik het masker consequent en daardoor zuiver ik mijn gezicht voldoende. Ik gebruik dit masker niet alleen voor de onzuiverheden, maar ook voor een frisse zachte huid, het masker bevat namelijk ook een soort scrub waardoor je de dode huidcellen verwijdert.
Alleen al het gevoel van een zacht, schoon huidje vind ik heerlijk!

Het product is van de Etos en is helemaal niet zo duur en kost maar €3,99. Ik gebruik alleen het masker, maar mocht je interesse hebben dan bestaat er de young Skin – lijn van Etos die speciaal gericht is aan de behoefte van de jeugdige en onzuiver huid. De skin lijn pakt puistjes en onzuiverheden op een milde wijze aan. Ze hebben niet alleen maskertjes maar ook cleansing lotion, day cream, cleansing gel en cleansing scrub.

Dit was alweer het eerste product, in het volgende artikel van een mandje vol zal een nieuw product aan de orde komen!

Nu ben ik benieuwd naar jullie, wat is jullie favoriete maskertje?

retro
Rianne Heijnen

10 Comments

Leave a Response

%d bloggers liken dit: