Notice: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' in /home/jeroejp11/domains/rannies.nl/public_html/wp-content/themes/maple/functions.php on line 73
Flower power • Rannie's
Lifestyle

Flower power

Rianne2 comments638 views

Wist je dat bloemen hetzelfde voor je huis en je humeur doen als de geur van zelfgebakken appeltaart? Uit verschillende onderzoeken blijkt dat bloemen écht gelukkig maken. Geen wonder dat ik niet alleen verliefd ben op appeltaart maar ook op een mooie bos bloemen! De vrolijke kleurtjes, lekkere geur zorgen voor een blij gevoel. Voor meer inspiratie, klik snel verder..

Bloemen kopen of bloemen krijgen, ik houd er allebei van! Iemand blij kunnen maken met een mooie bos bloemen is fantastisch. Maar zelf onverwachts een mooie, frisse bos bloemen ontvangen is toch wel een echt geluksmomentje. Wil jij eens iemand verrassen met een mooie bos bloemen? of juist voor jezelf? laat je dan nu inspireren!
ik word al helemaal vrolijk als ik naar deze plaatjes kijk! Het is zo moeilijk om één favoriete bloem te kiezen, maar als ik dan echt moest kiezen dan kies ik voor de zonnebloem. Vooral de opvallende gele kleur vind ik geweldig! Wat is jullie favoriete bloem?

retro
Rianne Heijnen

2 Comments

  1. Wat een heerlijk artikel één fijne dosis vrolijkheid zo vroeg op de morgen!. Ik geniet van alle bloemen kan niet echt een favoriet benoemen. Alhoewel ik meestal ga voor de meest rare en fascinerende creaties haha. Bloemen zijn gewoon mooi!

Leave a Response

%d bloggers liken dit: