Notice: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' in /home/jeroejp11/domains/rannies.nl/public_html/wp-content/themes/maple/functions.php on line 73
5 favoriete apps voor op de iPhone 5c
Lifestyle

5 favoriete apps

Rianne413 views

Wie kan er nu nog zonder telefoon? Nouw, ik niet.. Ik heb mijn Iphone 5 al ruim één jaar en ik gebruik hem voor alles. Van boodschappenlijstjes maken tot de gekste vragen op Google opzoeken. Aangezien ik hem zoveel gebruik, heb ik natuurlijk ook favoriete apps. Ik heb meerdere spelletjes met als favoriet 1010! De rest zijn alleen maar apps die mijn leven toch net even iets makkelijker maken. Ik vind het zelf altijd heel leuk om te zien wat voor apps andere mensen op hun telefoon hebben. De meeste apps die ik op mijn telefoon heb staan heb ik ook op die manier gevonden. Hier mijn vijf favoriete apps!

WUNDERLIST

wunderlist
Wunderlist is een app die ik steeds vaker voorbij zie komen. Het is natuurlijk ook superhandig om bijvoorbeeld afspraken en to-do’s op een rijtje te zetten. Ik kan niet meer zonder deze app. Ik heb meerdere lijstjes op Wunderlist en deze zijn gesynchroniseerd met alle apparaten waar je Wunderlist op gebruikt. Ik gebruik het op mijn telefoon en laptop. Als je iets afvinkt hoor je ook een ontzettend fijn geluidje. Je krijgt dan helemaal het gevoel dat je iets nuttigs hebt gedaan. Boodschappen doen zonder Wunderlist kan ik al helemaal niet meer. Het is al zo vaak voorgekomen dat ik een lijstje met pen en papier had geschreven en dat ik er dan in de winkel pas achter kwam dat ik het lijstje was vergeten. Hoe handig is het dan om alles in je telefoon te bewaren?

AVIARY

aviaryFoto’s bewerken doen we allemaal toch? Dat doe ik met de app Aviary. Je kunt hier allemaal leuke effecten, stickers en kaders toevoegen aan je foto. Dat is nog eens handig he ;).. Er zijn trouwens mega veel filters, dus voor ieder wat wils.

DROPBOX

DropboxWat ik het handigst van Dropbox vindt is dat als je bestanden vanaf je laptop erin opslaat je ze ook kunt openen op je telefoon. Eerst mailde ik alle bestanden naar me toe, maar via Dropbox kan dat allemaal sneller en makkelijker. Je kunt Dropbox gratis installeren en dan heb je volgens mij 2,5 GB opslagruimte, is dat te weinig? Dan moet je je account upgraden. Alleen moet je er dan wel voor gaan betalen.
Owjaaa, wat er ook handig aan is is dat je mappen met vrienden kunt delen. Als je vanuit school een project hebt en je moet allemaal bij één bestand kunnen? Dan is Dropbox een ideale oplossing.

PINTEREST

PinterestVan Pinterest haal ik heel veel inspiratie. Pinterest staat vol met leuke plaatjes en leuke ideeën. En vind je een plaatje leuk? Dan pin je het gewoon. Ik heb Pinterest al een paar jaar en het verveelt niet. Je kunt er mensen op volgen en doordat er zoveel verschillende plaatjes opstaan zie je elke keer wel weer andere leuke inspiraties. Als ik me verveel of aan het wachten ben, dan is dit één van de eerste apps die ik open!

NETFLIX

NetflixLove Netflix, niet alleen thuis meer Netflix kijken maar ook in de trein of andere plekken waar je moet wachten. SUPER HANDIG! Zo kan ik mijn favoriete series overal kijken.
Dat ik misschien een kleine verslaving voor Netflix heb ontwikkeld, tjaa..

handtekening

retro
Rianne Heijnen

Leave a Response

%d bloggers liken dit: