Notice: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' in /home/jeroejp11/domains/rannies.nl/public_html/wp-content/themes/maple/functions.php on line 73
De 4 leukste series op Netflix die jij ook moet kijken!
Lifestyle

De 4 leukste series op Netflix

Rianne3 comments570 views

Uit onderzoek is gebleken dat 7 op 10 huishoudens Netflix heeft. Het verbaasde mij echt dat het er zo veel zijn! Maar ik vind het ook begrijpelijk. Als het slecht weer is of je je verveelt heb je altijd veel series en films binnen handbereik. Ik heb nu ongeveer 2 jaar Netflix en ben super blij dat ik dit ooit heb afgesloten. Waarom? Eindeloos leuke series kijken!
In die 2 jaar heb ik natuurlijk al veel series gezien, leuke series maar ook minder leuke series. Benieuwd naar mijn 4 leukste series? Dat ga ik je nu vertellen!

Scream
Als je van pretty little liars houdt is deze serie zeker een aanrader. De tv-serie gaat over het dorpje Lakewood. Als een YouTube-video viral gaat inspireert dat een moordenaar die zijn zinnen heeft gezet op een groepje vrienden. Deze vriendengroep doet zijn best om bij elkaar te blijven, maar dat wordt steeds lastiger als de moordenaar het ene na het andere geheim bloot legt.
De serie lijkt veel op de films maar er gebeurd elke aflevering wel weer iets spannends, wat ervoor zorgt dat je niet kan wachten tot de volgende aflevering.

The killing
Wanneer je aan deze serie begint is het misschien handig om een dag vrij te pakken, want het is zo spannend dat je niet meer wilt stoppen met kijken. De serie gaat over rechercheurs Sarah Linden en Stephen Holder. Ze worden diep geraakt door de moorden die ze onderzoeken. Het spannende en meeslepende van deze serie is dat je het verhaal van meerdere kanten ziet. Dus ook de nabestaande van de slachtoffers, wat ervoor zorgt dat er soms traantjes weggepinkt moeten worden.

The missing
Kijk jij vaak series met je vriend? Dan is deze serie iets voor jullie.
Het vijfjarig zoontje van een echtpaar verdwijnt terwijl ze op vakantie zijn. Voor de wanhopige vader betekent dit het begin van een jarenlange obsessieve zoektocht. Het jammere van deze series is dat er nog maar 1 seizoen is. Er is helaas nog niks bekend over wanneer seizoen 2 online komt.

Pretty Little Liars
En natuurlijk kan Pretty Little Liars ook niet ontbreken. Ik loop momenteel iedere keer een week achter waardoor ik het via Netflix kan volgen. Heel chill want nu kan ik het eindelijk een keer in HD kijken! En met Nederlandse ondertiteling, ook niet geheel onbelangrijk. Pretty Little Liars gaat over een vriendengroep in Rosewood die de meest bizarre dingen mee maakt sinds de dood van één van hun vriendinnen. Warning: als je hier eenmaal aan begint kan je niet meer stoppen!

wat is jouw favoriete serie?

retro
Rianne Heijnen

3 Comments

  1. Meestal kijk ik alleen Netflix met m’n vriend in bed, heerlijk!

    Het liefst iets van horror zoals American Horror Story!

    Leuke blog Rianne!

Leave a Response

%d bloggers liken dit: