Notice: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' in /home/jeroejp11/domains/rannies.nl/public_html/wp-content/themes/maple/functions.php on line 73
Food: Aardbeien tiramisu toetjes - Wat jij zelf kunt maken!
Food

Food: Aardbeien tiramisu toetjes

Rianne2 comments634 views

Een zondag niet veel op de planning? Maak dan deze heerlijke lekkere aardbeien tiramisu toetjes. Het is niet heel moeilijk om te maken, maar wel heerlijk om op te smikkelen!

Ingrediënten voor 7 toetjes:
– 250 gram mascarpone
– 250 gram kwark
– 4 el suiker
– 75 ml sinaasappelsap
– 500 gram aardbeien
– 1 pak lange vingers
– 1 reep pure chocolade

Bereiding:
Pak een kom en doe hier de mascarpone, kwark, suiker en sinaasappelsap in. Mix dit tot een romige crème en zet dit in de koelkast. Snij ondertussen de aardbeien in stukjes.
Pak 8 lange vingers en stop dit in de blender. Laat de blender blenden tot de lange vingers in kruimels zijn veranderd. Deze kruimels kun je als bodem gebruiken voor in de glaasjes.

Zorg ervoor dat de overige lange vingers doormidden worden gebroken. Nu mag je gaan stapelen, voeg de crème, aardbeien en lange vingers toe. Werk in laagjes, zo geeft het ook nog een leuk effect. En tadaaa, het lekkere toetje is klaar! Als finishing touch kun je nog de chocolade raspen en op het toetje toevoegen!

IMG_6624food

IMG_6638Food
IMG_6641FOod
Smakelijk!

Liefs,
handtekening

retro
Rianne Heijnen

2 Comments

Leave a Response

%d bloggers liken dit: