Notice: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' in /home/jeroejp11/domains/rannies.nl/public_html/wp-content/themes/maple/functions.php on line 73
Life lately: Lente, sporten en shoppen ☆ • Rannie's
AlgemeenLifestyle

Life lately: Lente, sporten en shoppen ☆

Rianne6 comments962 views

Iets nieuws! Vanaf nu ga ik af en toe een life lately’s schrijven. Van saaie studiesessies tot leuke items om te shoppen, ze gaan allemaal voorbij komen in deze artikelen. Ik heb niet altijd een spannend leven maar ik ga mijn best doen om jullie een kijkje te geven in mijn leven! Benieuwd wat ik allemaal heb uitgespookt vorige week? Lees snel verder..

 Het is maandag en er staat weer een nieuwe week voor de deur! Deze week staat vooral in het teken van studeren, aangezien de tentamenweek er weer aankomt. De maandag ben ik dan maar direct begonnen met de studie. Ik vind het thuis helemaal niet erg om te studeren, muziekje op, koffie erbij en lekker leren!

De dinsdag had ik een lang schooldagje, vandaag stond mijn eerste tentamenopdracht op de planning. Een presentatie geven, aaahh niet een van mijn favoriete dingen.. Maar ik heb me eroverheen gezet en verbazendwekkend ging de presentatie nog goed ook! Gelukkig ☆☆
Owjaa ik heb een nieuw drankje ontdekt, op aanrader van mijn vriend heb ik een Aloe Vera gekocht. Heerlijk, het smaakt super fris en het bevat  kleine stukjes aloe vera. Top voor de zomer!

Woensdag ben ik verliefd geworden op deze spiegel.. Kijk hoe mooi! Hij is wel een beetje groot, maar dat vind ik juist wel leuk! Hij is van Sissy-boy, ze hebben daar zo leuke spulletjes.

Op de vrijdag en zaterdag ben ik altijd bij de Shoeby te vinden, zoals jullie weten is dit mijn bijbaantje en werk ik hier naast mijn studie. Deze tijd komen allemaal leuke nieuwe items binnen voor de zomer en lente. Zo leuk om die nieuwe items uit te pakken! Ik ben verliefd op de kleine meiden collectie, zo schattig!!

Direct na het werken race ik altijd door naar de sporthal, deze zaterdagavond had ik een wedstrijd. en YESSS gewonnen, het gaat trouwens best goed met ons team! We zijn vorig jaar gepromoveerd naar de eerste klasse en dit seizoen hebben we weer gestreden voor de eerste plek! Helaas hebben we deze moeten afstaan, maar we staan tweede!
Ik heb vaak getwijfeld of het verstandiger was om een stapje terug te doen met handbal, aangezien ik een best druk schema heb doordeweeks en daarbij nog eens 3 keer moet sporten. Maar het blijft en is een leuke sport waar ik zoveel energie van krijg. ☆☆

Zondag stond een dagje Maastricht op de planning!! Mijn lievelingsstad ☆, echt een van de mooiste steden van Nederland. Mijn vriend en ik hadden allang geen dagje samen meer gepland en eindelijk stond er samen een leuk dagje op de planning. Het was heerlijk lente weer en heb heerlijk op het terras gezeten, mensen kijken en lekker bijkletsen met je beste vriendje is en blijft het leukst!☆☆

Hoe was jullie week leukerds? ☆☆

retro
Rianne Heijnen

6 Comments

  1. Vroeger heb ik ook ooit gewerkt bij een winkel, dan wil ik ook heel vaak iets kopen. Aloe Vera gebruik ik regelmatig, maar als drank nog nooit geprobeerd, raar eigenlijk.

Leave a Response

%d bloggers liken dit: