Notice: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' in /home/jeroejp11/domains/rannies.nl/public_html/wp-content/themes/maple/functions.php on line 73
Hoe gaat het met mij? • Rannie's
About me

Hoe gaat het met mij?

Rianne5 comments801 views

Het is alweer een tijdje geleden sinds mijn laatste update en aangezien ik jullie altijd op de hoogte wil houden van alles in mijn leven, vond ik het nu de hoogste tijd om een update te schrijven. Ik was een tijdje gestopt met bloggen, er is namelijk veel veranderd na de vakantie. Benieuwd wat er dan allemaal veranderd is? Lees snel verder!

Van MBO naar HBO
Vorig jaar na de zomer ben ik begonnen met een nieuwe studie, namelijk Sociale Studies. Hiervoor studeerde ik aan het MBO de opleiding Ondernemer Detailhandel, heel iets anders dan de HBO studie die ik gekozen heb. De stap van het MBO naar het HBO wordt door de meeste leerlingen als groot ervaren, zo ook bij mij.. Het grootste verschil is dat ik het MBO eigenlijk met 2 vingers in mijn neus heb behaald en dat is nu wel anders. Het tempo van de leerstof op het HBO is veel hoger en dit zorgt ervoor dat ik elke dag wel bezig ben met school, dit was op het MBO wel anders.. Daar was Netflix mijn beste vriend, helaas heb ik die band een beetje moeten laten verwateren. Maar tot nu toe mag ik niet klagen, tot nu toe heb ik alles gehaald en ben ik gewend geraakt aan het tempo en niveau van het HBO. Het gaat me tot nu toe goed af en heb zelfs alweer wat meer vrije tijd om leuke dingen te gaan doen.

Nieuw werk
Eigenlijk gelijk aan de switch van mijn opleiding heb ik een nieuw bijbaantje. Ik werk nu niet meer in de horeca maar bij de Shoeby! Een kledingwinkel met een breed assortiment voor dames, mannen en kinderen. Het is heel ander werk dan in de horeca, niet meer in de avonden werken en qua werkzaamheden is het niet zo druk als in de horeca. Ik heb altijd met liefde in de horeca gewerkt, hard werken en ik had altijd een super leuk team. Nu ik in een winkel werk merk ik wel duidelijk verschil, de drukte is minder en ik kan zelfs de dag beginnen met een lekker kopje koffie.
Bij de Shoeby heb ik trouwens ook een super leuk team en ik zie alle modetrends van aankomende seizoenen voorbij komen, Super TOF. Het enigste probleem bij dit nieuwe bijbaantje en dat is dat ik niet al mijn salaris moet uitgeven aan alle leuke kleding die bij de Shoeby binnen komt.. Ik werk 2 dagen in de week bij de Shoeby en ik mag zelfs al de winkel openen en sluiten, nooit gedacht dat ik het werken in een winkel zo leuk zou vinden.

#Alleaandacht voor Shoeby

I need vacation
Ik merk ook dat ik heel erg toe ben aan een vakantie, naar een warme plek hier ver vandaan. Of een dagje naar de spa. Dat mag ook. Ook al ben ik net terug van Valencia, de vakantiekriebels zijn volop aanwezig. Aankomende zomervakantie gaat de reis naar Frankrijk, niet heel ver weg maar goed te doen met de auto! We gaan rond toeren in ala Francé. Nu al zoveel zin in.. Gelukkig zijn we alweer over de helft van het eerste schooljaar en vliegt de tijd voorbij, nu nog even wachten op de lente en dan komen de zomerkriebels er alweer aan!

Nu ben ik ook heel benieuwd hoe het met jullie gaat dus let me know in de reacties!

 

retro
Rianne Heijnen

5 Comments

Leave a Response

%d bloggers liken dit: