Notice: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' in /home/jeroejp11/domains/rannies.nl/public_html/wp-content/themes/maple/functions.php on line 73
Even voorstellen - Rannies, Rianne Heijnen
About me

Even voorstellen

Rianne456 views

Een grote bos krullen met een gezicht vol sproeten, ook wel Rianne genoemd. Terwijl ik mijn haarkleur bruin vindt en het er niet mee eens ben als vrienden zeggen dat ik rood haar heb. Heb ik iedereen duidelijk gemaakt dat mijn haarkleur kastanjebruin is met een rode gloed in de zon.
Mensen om heen complimenten me vaak met mijn volle bos krullen.  Ze moesten eens weten, als ik opsta lijkt het alsof er een vogel een nest op mijn hoofd heeft gebouwd.

Ochtenden waar ik tijd heb om mijn haar te doen zijn zelden dus vaak ben ik gezegend met een stiekje en maak ik een grote knot op mijn hoofd. Die na 1 uur al bestaat uit een groot pluizige knot, maar ach genoeg geklaagd over mijn haar.  Als het goed zit dan ben ik er stiekem wel blij mee.

517ec88176f161f631a854c2b585bab2Verder heb ik stiekem een verslaving ontwikkeld voor KitKat en koffie. Specifiek cappuccino is mijn favoriet, gelukkig heb ik geleerd hoe ik ze moet maken. Mijn ouders hebben speciaal een koffiezetapparaat gekocht zodat ik zelf speciale koffies kan maken. Ik werd zowat gedwongen door mijn oude baas om koffie te leren drinken, ik weet nog een tijd dat ik het met tegenzin opdronk. Maar na mijn baantje in de horeca vond ik het verrukkelijk. Hiervoor ben ik hem eeuwig dankbaar. En thank god weet ik nu dus ook hoe ik allemaal speciale koffie kan maken.

Met mijn naam Rianne ben ik eigenlijk altijd wel blij geweest, natuurlijk had ik vroeger ook fases dat ik liever Kate of Kristen had geheten. Één ding waar ik me wel aan kan irriteren is dat als mensen mij Rian noemen, ik heet tenslotte Rianne en wil geen Rian genoemd worden, Rian klok in mijn oren degelijker dan Rianne. Mijn oma heet Riek en mijn mamsie heet Ria, het is dus vrij duidelijk dat mijn naam daar van afkomstig is. Op een bepaalde manier wel speciaal, maar ik peins er niet over om mijn kind later daar ook naar te vernoemen.

Owja ik ben nu 20 jaar jong maar liefst, een leuke leeftijd maar ook beetje vreemd. Vrienden gaan samenwonen, gaan al fulltime werken. Je hebt mensen die je beste vrienden waren zien gaan maar je ziet ook weer een deel nieuwe vrienden komen. Ik woon in een dorp waar ik altijd graag gewoond heb, alles om me heen is veilig en bekend. Maar ik merk dat ik steeds meer nieuwsgierig ben naar nieuwe dingen. Nieuwe landen, steden en vooral niet in dit dorp blijven wonen.

Terwijl veel mensen het waarschijnlijk super leuk vinden om op één plek te settelen en daar iets  op te bouwen wil ik graag nog zoveel zien. Zoveel fouten maken, zoveel mogelijk nieuwe dingen ontdekken. Misschien wel 1 jaar in een ander land wonen, misschien wel een wereldreis. Reizen vind ik het mooiste wat er is. Nieuwe mensen ontmoeten, nieuwe culturen ontdekken en vooral het lekkere eten.

Maar voor nu zit dat er helaas nog niet in. Terwijl ik super erg geniet van de kleine vakanties die ik nu maak. Voor nu focus me nu vooral op mijn nieuwe studie. Ik heb net mijn diploma Ondernemer Detailhandel in ontvangst mogen nemen. En na deze zomervakantie begin ik mijn HBO studie Social Worker, waar ik ook super veel zin in heb. Na 3 jaar dezelfde opleiding is het weer tijd voor een nieuwe uitdaging. Nu denk je waarschijnlijk wat hebben die 2 opleidingen met elkaar te maken? Nou helemaal niets. Het ondernemerschap heb ik wel altijd interessant gevonden, toen ik al even bezig was met die opleiding bleek echter dat de detailhandel niet helemaal mijn ding was. Maar toch ben ik blij dat ik deze studie heb afgemaakt. Weer een diplomaatje erbij! YES!!
Maar oow wat heb ik een zin in mijn nieuwe studie, beetje bang of het wel mijn ding is maar ach gezonde spanning is goed toch! Mijn doel is om eerst mijn diploma’s te behalen voordat ik de wereld over ga.

Kijk eens hoe verstandig ik soms kan zijn!

Het was de bedoeling van dit artikel om mezelf voor te stellen. Ik ben benieuwd hoelang ik mijn blog Rannie’s  ga volhouden, aangezien ik nogal stemmingswisselingen heb (uhm niet altijd zo een goed eigenschap), maar ik vond het wel heel leuk om dit artikel te schrijven! Ik ga mijn best doen om dit vol te houden. Zo niet dan uhhh jaaa..

Ik houd jullie op de hoogte!

Liefs,
handtekening

retro
Rianne Heijnen

Leave a Response

%d bloggers liken dit: