Notice: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' in /home/jeroejp11/domains/rannies.nl/public_html/wp-content/themes/maple/functions.php on line 73
Dingen die je niet over mij wist • Rannie's
About me

Dingen die je niet over mij wist

Rianne7 comments1004 views

Blogs lezen en volgen vind ik ontzettend leuk om te doen. Wat ik dan nog wel het leukst vind is om de persoon achter de blog te leren kennen. Ik heb nog niet veel blogs geschreven over mezelf, dus nu is het tijd om mijzelf  ‘open’ te stellen, zodat jullie mij beter kunnen leren kennen! Lees snel verder.

1. Ik ben gek op puppies, ik word oprecht gelukkig als ik foto’s en filmpjes zie. Het liefst zou ik er vandaag nog eentje kopen maar dat is helaas niet helemaal realistisch.

2. Vroeger wilde ik heel graag politieagente worden. Bij elke sirene en elke serie op tv ging mijn hart sneller kloppen, mijn droom was om de slechte mensen uit de maatschappij aan te pakken en voor de goede mensen een veilige omgeving te creëren. Ik heb zelfs een keer gesolliciteerd voor de vacature hoofdagente, maar helaas werd ik afgewezen omdat ik te jong was.. Dan maar weg zwijmelen bij de series Flikken Maastricht en the Killing.

3. Ik draag bijna altijd dezelfde sieraden. Ik heb een mooie horloge, kettinkje en oorbellen. Meer dan dat draag ik eigenlijk niet. En owjaa allemaal zilver natuurlijk, terwijl ik rosé goud ook steeds mooier begin te vinden.

4. Vroeger leek het mij ontzettend leuk om paard te kunnen rijden. Op een dag ging ik met m’n vriendinnetje naar een manege en kwam ik erachter dat ik paarden onwijs eng vond. Doei, geen paardrijden voor mij.

5. Ik verwacht van mezelf dat ik voor het hoogst haalbare ga, niet alleen met school maar ook met de andere dingen in het leven. Ik heb vaak het gevoel dat dingen nog beter kunnen, terwijl ik misschien soms ook even moet realiseren dat ik op sommige dingen best trots mag zijn. Gelukkig weet ik dit van mezelf en probeer ik hier op te letten.

6. Mijn verslaving is eten, ik heb geen grenzen als het aankomt op lekker eten.. Gelukkig sport ik veel en is het aan mijn lichaam niet te zien, maar dan nog. Ik ben dan ook heilig overtuigd dat diëten niks voor mij is en heb ook super veel respect voor mensen die dit wel kunnen!

7. Ik handbal al ruim 10 jaar, ik ben super fanatiek en ben elke wedstrijd super gemotiveerd om te winnen.

8. Ik ben geen ultieme huisvrouw. Stofzuigen en schoonmaken vind ik vreselijk om te doen. Ik denk dat dit wel zal veranderen als ik eenmaal mijn eigen plekje heb maar momenteel zul je het mij niet snel zien doen. Boodschappen doen vind ik dan wel weer heel leuk. Vooral als je iets mag proeven!

9. Maastricht en Amsterdam zijn mijn meest favoriete steden van Nederland. Als ik de kans krijg om in een van deze steden een stage te regelen, dan ga ik dat zeker doen!

10. Ik ben pas helemaal in mijn element als ik reis, ik houd van reizen en haal hier echt voldoening uit, nieuwe culturen en mooie gebieden ontdekken! Love it!!

Ik hoop dat jullie mij hierdoor een beetje beter hebben leren kennen! Dit zal zeker niet het laatste artikel dat ik over mezelf zal maken, dus stay tuned! 

 

Nu ben ik ook benieuwd naar iets over jou. Tell me!

retro
Rianne Heijnen

7 Comments

  1. Ik ben ook dol op puppies en kittens. Filmpjes met schattige dieren bekijk ik bijna altijd. Ik vind paarden prachtbeesten, maar zo groot als je ernaast staat, hahaha… nee, ik durf dat ook niet echt!

    1. aah ik heb hetzelfde met spinnen! Nee voorlopig wil ik geen agente meer worden, ik ben vorig jaar gestart met een nieuwe opleiding die ik eerst wil afronden.

Leave a Response

%d bloggers liken dit: